Cyfrowe kompetencje techniczne dla producentów mebli: DewertOkin zaprasza na wydarzenie VR

• Produkty do zastosowań w segmentach seating, bedding i office
  • Kompletne rozwiązania z okuciami, napędami, elementami obsługowymi i akcesoriami
  • Prosta rejestracja i udział w targach – wystarczy kliknąć link

Kirchlengern, 23 kwietnia 2021 – DewertOkin wyznacza nowe standardy w branży meblowej: Podczas wirtualnych targów w dniach od 4 do 7 maja firma zaprezentuje swoje nowości produktowe w obszarach seating, bedding i office. Eksponaty marki OKIN obejmują obok wysokiej jakości okuć również odpowiednio dobrane napędy i systemy oraz nowoczesne sterowniki, elementy obsługowe i akcesoria do regulowanych elektrycznie mebli do siedzenia, łóżek i stołów. Dzięki temu klienci mogą liczyć na kompleksowe rozwiązanie meblowe od jednego dostawcy.

Rok koronawirusa, 2020, był huśtawką dla producentów mebli: Początkowo czasowe zamknięcie sklepów z wyposażeniem spowodowało poważne straty. Później, ze względu na zwiększony popyt na meble do pracy, wielu producentów doświadczyło bardzo dobrej koniunktury. W końcu coraz więcej osób pracujących z domu stawia na ergonomiczne meble biurowe wysokiej jakości. Inni konsumenci wykorzystują to, że spędzają więcej czasu w domu na remonty, i w związku z tym inwestują więcej w wygodę w sypialni lub w salonie. „Jako wieloletni ekspert w dziedzinie techniki okuć i napędów wiemy doskonale, jak ważne dla jakości regulowanych mebli są wysokiej jakości podzespoły. Wielu producentów mebli doposaża się w tych obszarach. Dzięki naszemu kompleksowemu rozwiązaniu, obejmującemu napędy, okucia i akcesoria, jesteśmy doskonale przygotowani na oczekiwania klientów”, mówi Dirk Flören, Managing Director w DewertOkin GmbH.

Ze względu na regulacje prawne związane z koronawirusem, aktualnie nie można organizować stacjonarnych targów. Jednak dla Flörena targi cyfrowe to nie tylko alternatywa, ale również szansa: „Dzięki wydarzeniom VR dla branży meblarskiej jesteśmy w stanie dotrzeć do decydentów, opiniotwórców i trendseterów na całym świecie. Wystarczy jedno kliknięcie, by wziąć udział w wydarzeniu – bez długich podróży i związanych z nimi kosztami”. Ci, którzy chcieliby poczuć się jak na tradycyjnych targach, mogą skorzystać z gogli VR.

Inteligentna technika dla każdego mebla

Na uczestników wirtualnych targów OKIN czeka szereg wirtualnych eksponatów z obszarów Seating, Bedding oraz Office oraz interaktywne prezentacje produktów i rzut oka na ostatnie innowacje przedsiębiorstwa. Wśród atrakcji z segmentu Seating znajdziemy wytrzymałe okucia wood to floor 516D 8” idealnie dopasowane do konstrukcji o niskiej wysokości siedziska. OKIN oferuje jednak wysokiej jakości okucia nie tylko dla regulowanych mebli tapicerowanych, ale również dla łóżek skrzyniowo-sprężynowych: dzięki dzielonej mechanice do regulacji szczytu górnego i dolnego oraz wyjątkowo niskiej wysokości montażu 10,6 cm OBM100 zapewnia maksymalną elastyczność projektowania łóżek.

OKIMAT 4 + 2 EPS BT Memory Massage to z kolei wydajny napęd podwójny. Obok funkcji masażu, pamięci i bluetooth jest no wyposażony w port wielofunkcyjny i inteligentne podświetlenie łóżka. Ofertę targową uzupełniają nowoczesne systemy ławek i napędów do pomieszczeń biurowych. „Chcielibyśmy zwrócić szczególną uwagę na nasze kolumny podnośne DD441.3 i DD06.3. Dla doskonałej integracji z biurkami i wysokiego komfortu stawiamy tu na niewielki wymiar montażowy, prowadnice ślizgowe o niewielkim luzie oraz cichą pracę”, objaśnia Flören.

Jeśli goście mają pytania do produktów, mogą zawsze, w różny sposób skontaktować się z pracownikami działu sprzedaży DewertOkin: telefonicznie, przez czat na żywo albo wideorozmowę.

Wirtualne targi OKIN odbywają się w dniach od 4 do 7 może 2021, w godzinach od 10:00 do 18:00 (czasu środkowoeuropejskiego). Osoby zainteresowane mogą zarejestrować się wcześniej pod adresem www.dewertokin-vr-events.com. W tym miejscu można znaleźć również dane osób do kontaktu.

Więcej informacji:www.dewertokin.com/