DewertOkin prezentuje wysokiej jakości okucia do mebli do siedzenia na targach wirtualnych

Kirchlengern, 07 stycznia 2021 – nowoczesna technologia w nowoczesnym otoczeniu: Podczas wirtualnych targów, odbywających się w dniach od 20 do 23 stycznia 2021, DewertOkin prezentuje dostosowane do potrzeb okucia do regulowanych zastosowań tapicerowanych. Największą popularnością cieszą się między innymi okucia 516D oraz 516D 8“. Eksponaty wystawiane przez przedsiębiorstwo, prócz techniki okuć, obejmują również dopasowane napędy i systemy do regulowanych elektrycznie mebli do siedzenia. Wysokiej jakości możliwości obsługi oraz opcja łączności radiowej oraz Bluetooth dopełniają oferty całościowych rozwiązań meblowych.

W pracy, w samochodzie i w domu – jak wynika z badań nad zdrowiem prowadzonych przez Deutsche Krankenversicherung z roku 2018, przeciętny Niemiec spędza około 7,5 godziny na dobę w pozycji siedzącej. To czas, który DewertOkin chciałby uprzyjemnić swoim klientom w takim stopniu, jak to tylko możliwe. „Przy wysokim obciążeniu pracą, ale również w starszym wieku, temat komfortu zyskuje na znaczeniu wśród wielu osób. Dlatego, ze względu na zmiany demograficzne i postępującą cyfryzację, od lat odnotowujemy zwiększony popyt na regulowane meble do siedzenia”, mówi Jörg Lehnen, Division Manager Seating w DewertOkin. Decydujące znaczenie dla wysokiej jakości mebli tapicerowanych ma również wydajna technika okuć. Z tego powodu wieloletni ekspert w dziedzinie napędów w obszarze Seating, od roku 2019, pod marką OKIN, oferuje również dopasowane do potrzeb okucia do regulowanych mebli do siedzenia. Ze względu na pandemię koronawirusa firma zdecydowała się jednak do prezentacji swoich nowych produktów w formie wirtualnej. „Niezależnie od tego, czy spotykamy się osobiście, czy cyfrowo: myślę, że jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom i osobom zainteresowanym tradycyjne, kompetentne doradztwo, informacje i inspiracje”, dodaje Jörg Lehnen. Szczególnie realistyczne wrażenia targowe czekają na tych spośród gości, którzy skorzystają z gogli VR.

OKIN stawia na dostawy z jednego miejsca

Podczas targów VR DerwertOkin prezentuje hity w swojej bogatej ofercie produktów: Wśród nich można znaleźć między innymi okucie 516D. Wytrzymałe okucie „Wood-to-Floor” charakteryzuje się znaczną wygodą i wysokim bezpieczeństwem. Ponadto oferuje ono użytkownikowi końcowemu wyższe i dłuższe podparcie nóg. Wyjątkowo kompaktowe okucie 516D 8“ firmy OKIN umożliwia wysoką pozycję nóg i doskonale nadaje się do zabudowy w meblach z niskim siedziskiem. W komplecie z okuciami firma oferuje również odpowiednie elementy obsługowe: Nowe piloty z rodziny Ridge umożliwiają wygodną i precyzyjną regulację zagłówka i podparcia stóp w fotelu lub sofie. Obsługa jest bardzo prosta dzięki ergonomicznemu designowi wysokiej jakości, oraz przyciskowi Home. „Poprzez nasze kompleksowe rozwiązania techniczne, chcemy dać impuls całej branży i dalej wspierać rozwój inteligentnych mebli. Zgodnie z naszym hasłem: wszystko w jednym miejscu dla smart furniture”, mówi Jörg Lehnen.

Tak jak podczas zwykłych targów, również goście imprezy wirtualnej mają różne możliwości kontaktu z pracownikami działu sprzedaży DewertOkin – telefonicznie, poprzez chat na żywo lub wideorozmowę. Osoby zainteresowane mogą również z wyprzedzeniem umówić się na spotkanie albo zadać pytanie o wirtualne targi.

Wirtualne targi OKIN odbywają się w dniach od 20 do 23 stycznia 2021, w godzinach od 10:00 do 18:00 (czasu środkowoeuropejskiego). Osoby zainteresowane mogą zarejestrować się wcześniej pod adresem www.dewertokin-vr-events.com.

Więcej informacji:www.dewertokin.com/

VR-Event
Wydarzenia OKIN VR

Zapraszamy na naszą OKIN imprezę VR! Nasza cyfrowa impreza odbędzie się od 20. do 23.01.2021 roku.

Find out more